Edge Guiding [Video]

Edge Guiding
1 min  5 secs

With years of fiber optic experience, our knowledgeable team of fiber specialists understands a wide range of application solutions. This video demonstrates edge guiding with fiber sensing solutions.

1 min  5 secs

Transcript

1-Push Expert TEACH

Window SET Mode

Analog output version available in the D10 Series

Featured Products

Amplificateur fibre Serie DF-G2 High Speed
Amplificateur fibre Serie DF-G2 High Speed

Amplificateur à fibre optique à haute vitesse (10 μs), avec IO-Link, pour les applications de comptage de petites pièces ou détection de repères. Sortie : NPN ou PNP.

Read More
Fibres optiques en plastique
Fibres optiques en plastique

Les fibres en plastique sont souvent utilisées dans des applications plus générales qui nécessitent une courbure importante et une découpe à longueur des fibres pour les installer dans des espaces réduits.

Read More