WLS27 LED-Leuchtband [Video]

Banner Engineering's WLS27 LED Strip Lights have sturdy internal aluminum structure, encased in shatterproof, UV-stabilized, copolyester shells, making them ideal for harsh indoor and outdoor applications.

Learn More about the WLS27

WLS27 Shatterproof LED Light for Harsh Environments
WLS27 Shatterproof LED Light for Harsh Environments

Fully encased in shatterproof, chemically resistant housing. Rated IP69K for washdown. Multiple color options combine illumination and indication.

Read More

Transkript

Das neue WLS27 LED-Leuchtband von Banner ist jetzt erhältlich.

Mit seinem einzigartigen runden Design und den lasermarkierten Etiketten eignet es sich perfekt für zahlreiche Anwendungen.

Sie können zwischen 8 Längen und 6 Farben wählen. So deckt das WLS27 Ihren gesamten Industriebeleuchtungsbedarf.

Zudem ist es äußerst strapazierfähig.